Home

  

  

Universitair Onderwijs

FEI BV verzorgt de fiscaal economische afstudeerrichting aan de Erasmus Universiteit. Studenten kunnen in hun tweede jaar van de Bachelor kiezen voor de studie fiscale economie. Die fiscale component bestaat deels uit kennis van de Nederlandse en internationale fiscale regelgeving en deels uit de effecten van fiscale regelgeving op de economie. De Masterfase staat geheel in het teken van de economie. Een van de karakteristieken van de studie is dat de studenten sterk worden getraind in ‘subsidiaire’ vaardigheden als het schrijven en bediscussiëren van papers en het trainen in presentaties.

FEI BV verzorgt ook fiscale scholing voor bedrijfseconomen (fiscaal ondernemerschap en fiscaal concernrecht), een minor die bestaat uit beide vorenbedoelde vakken aangevuld met privaatrecht), een inleidend vak belastingrecht voor bedrijfseconomen en fiscale vakken voor controllers.


Hier vindt u de presentaties over onze Bachelor opleiding, gehouden tijdens de Najaarsdag op 17 november 2012 op de Erasmus Universiteit:
Najaarsdag2012algemeen
Najaarsdag2012specifiek


  

Wil je meer weten over onze opleidingen?
Kijk dan hier naar ons filmpje over de bacheloropleiding fiscale economie.
En kijk hier naar ons filmpje over de masteropleiding fiscale economie